Wifix Computers & Internet Herstel
Vraag snel een offerte of maak een afspraak!
hero_pattern.png

home

Wifix Herstel

Lost Problemen Op

Wij lossen uw problemen snel op!

Computer Problemen? Software nodig? Laptop Check? Wij doen het allemaal!

Wifix maakt software voor het MKB in Voorne-Putte en Regio, wij doen ook laptop repraties, check-ups, computer reparatie en helpen u met van alles elektronisch. O.a. beschikbaar in Brielle, Geervliet, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Nieuwenhoorn, Oostvoorne, Rockanje, Rozenburg, Spijkenisse, Zwartewaal en omgeving.

Wifix Computers & Internet Herstel weet dat het niet altijd even makkelijk is om met nieuwe technologiën te werken, wij helpen u daarom graag hierbij! Wilt u mischien beter Wifi bereik? Geen probleem wij bekijken uw huidige situatie en geven advies over hoe een beter bereik mogelijk is.

Wij snappen dat u een druk leven heeft, en vaak werken mensen overdag van maandag tot vrijdag en dan zelfs ook nog in de weekenden, daarom zijn wij ook in de avonden beschikbaar, zodat u geen extra vrije dagen hoeft te nemen!

Routers zijn vaak slecht beveiligd, dit komt omdat bedrijven routers leveren met makkelijk te kraken wachtwoorden zoals admin/admin wij kijken uw router na en proberen het ongewensten moeilijker te maken inbreuk te maken op uw netwerk.

Dit zijn niet de enige mogelijkheden neem een kijkje bij de voorbeelden hieronder of neem contact met ons op en beschrijf de sitatutie, het maakt niet uit hoe gek of hoe gewoon, wij zoeken een oplossing die perfect is voor uw situatie!

 

Tarieven

Voor onze tarieven en overige betaal informatie kunt u terecht op onze tarieven pagina.


Contact Mogelijkheden

Mogelijkheden


Computer herstel

Als computers al lang in gebruik zijn komt er van alles op te staan wat niet altijd even handig meer is, vaak staat er veel loze data op de computer die de computer alleen maar langzamer maken, wij kijken uw computer goed voor u na en nemen de mogelijkheden met u door.


INternet herstel

Soms werkt het internet niet meer of is het erg langzaam, soms valt hier niks aan te doen en ligt het aan uw internet provider. Wij kijken graag naar het probleem en proberen een oplossing te vinden.


Computer Advies

Nieuwe laptop nodig? Of mischien toch een computer zelf samenstellen voor uw benodigdheden? Of misschien toch maar zo'n SSD in uw computer plaatsen. Wij kijken graag naar uw huidige situatie en kijken hoe we deze kunnen verbeteren!


netwerk instalatie

Verschillende apparaten aansluiten op een netwerk kan lastig zijn, daarom bieden wij graag hulp bij het uitbreiden van uw netwerk. Dit kan een router toevoegen zijn of zelfs een NAS gebruiksklaar maken. Neem contact met ons op en wij komen u graag helpen.


WERK LOCATIES

Wij komen naar u toe wanneer het u uit komt! Overdag of 's avonds het maakt niet uit! Momenteel bieden wij onze service aan in de volgende plaatsen: Brielle, Geervliet, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Nieuwenhoorn, Oostvoorne, Rockanje, Rozenburg, Spijkenisse, Zwartewaal en omgeving.


overig

Er zijn nog veel meer dingen mogelijk die wij voor u kunnen verichten. Onder contact vindt u een formulier waarin u uw situatie kunt beschrijven of u kunt een afspraak maken waar wij met u bespreken wat u graag zou willen en of wij u daarbij kunnen help, wij zijn u graag van dienst!